Техпідтримка / Підключення
i

Підвищення податків для провайдерів

14/08/2024 в 13:56

Шановні абоненти, інформуємо вас про те що останнім часом з боку податкового комітету Верховної Ради України та також Державної Податкової Служби України відбувається тиск на постачальників електронних комунікаційних послуг.

Державні органи несподівано вирішили, що інтернет-провайдери ведуть свою діяльність не правильно (хоча як правильно вони й не знають) і безпідставно вимагають змінити систему оподаткування для компаній, які надають послуги доступу до мережі Інтернет, погрожуючи неймовірно високими штрафами або блокуванням діяльності. Зміна системи оподаткування призведе до збільшення податкових витрат від надходжень компанії і для того щоб зберегти ту саму кількість і якість послуг які ми надаємо нашим користувачам, швидкість і якість обслуговування – нам доведеться збільшити вартість тарифів приблизно на 30-40%. Про ситуацію яка склалась в сфері електронних комунікацій достатньо інформації в мережі Інтернет. Якщо вам буде цікаво, то зможете ознайомитись більш детально, чому склалася така ситуація з детальним аналізом від наших колег.

Зростання вартості тарифів на наші послуги відбудеться найближчим часом. Ми піднімаємо вартість послуг не просто так, а тільки коли на це є підстави. Коли збільшувалась вартість палива, електроенергії і відбувалась девальвація національною валюти – ми тримали тарифи на одному рівні, хоча це було дуже складно. Зараз тримати вартість на тому ж рівні неможливо, бо державі дуже потрібно збільшити надходження в бюджет.

Просимо віднестися з розумінням до ситуації. Працюємо для вас.